Menu

CONSULTANT KEDAI RM2

Berpengalaman Luas Sejak 2009

header photo

Berminat Nak Buka Kedai RM2 MURAH JIMAT?

870;489;44331133ee0179580c34840e43b586da051ab8b5870;489;8d6fcbae8f7a2bad9b278a0f85b2738e9e2a56ec870;489;f0a32e9d0705c52b8c300c6eea96fda380327d8d870;489;a0a7a264844a1c2fb08fe8475b4b70f291b4a910870;489;5434bf28fa5e131e5c39f3bcac793a30a1efa6a4870;489;67b32fb6e43fba8e4dfeea66e72a73d49b196bea870;489;4e67a604092396e975c1d66f74192fb454caab6e870;489;955c6c61ca287c473f1eaa3c1bacfe2afbc0abb9870;489;10e8528273bef4d97d9a3df4f166c699632089db870;489;cd875945147a97f2eebb467779e8ecc263d1e0d7870;489;8bf413dc2fd44d8e16c07866b9959833f3c8c113870;489;b4793f03b29fc5291b24ff3d86c6880975dd684b870;489;717b58d986e74dc13aff5536da04d38bdeab39c9870;489;5aa1673d6845c876185fb53c12489cf31464899c870;489;3805e6b6bf995ecde4e26a3b39c38864912079af870;489;fe08f0889ceb3198eb3f507b85af2a11f4ba6090

Sudah Ada 8 Cawangan Satu Negara...

870;489;7d07d37094e038bcd88f18f38e92bd98dd662c50870;489;24c5f00075036ca160a58cb2138f6159d2330ff7870;489;2d522e2f4d835538293b130ee74d4a02de6e5e3a870;489;9c4aba55e7316807f432f4c70908c53698af9591870;489;d86e63f206faeb51c41dc6a29400e71979b29483870;489;6e07d298ca85c713605f1f30ad84df7807c4b423870;489;c0fcbf8496f249e7f6d7ddd76c9be7bb7a88b4db870;489;424b0188142b53ed820a240f77cf2270382dd763870;489;94d5b21e6aa3fa66ce342701f0334b568c644c0a870;489;1aa0d9dc23e32b7c76f0ace101bce8e75997388e870;489;aa92115447295b599dfc4d82e50ca9bfd5b66d79870;489;0df0b15beff1a8574e2db473f48665c166e6c536870;489;32d2ee6e8dc2ee3182e70011d7a7c970cd3ec6ca870;489;43aa71656f4382618b7a63eecf245e285b3a78f5870;489;1ec0aee1712140b11d9249c44634716a4e0255d2870;489;1d3bc2ffe2c967c0581ef3714400ac23f3b6b7d0

KAMI BOLEH BANTU ANDA!!!

Anda sememangnya berada di tempat yang tepat. Kami boleh tunaikan impian anda.

Telah ramai yang kami bantu. 2 gambar di atas adalah sebahagian kecil pelanggan kami sejak 9 tahun kami beroperasi. Kami telah bantu dari peniaga pasar malam, peniaga kedai runcit sehinggalan mereka yang buka satu kedai seperti di atas. Anda boleh rujuk facebook page kami, instagram, youtube, flick dan macam2 lagi media sosial. Berlambak2 testimoni pelanggan kami.

Kenapa mereka memilih berurusan dengan kami?

10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI SEBAGAI CONSULTANT ANDA

1) Pengalaman Luas 

Kami bermula 9 tahun dulu dari peniaga uptown, buka kedai sendiri sehinggalah menjadi pemborong. Semua tahap kami dah lalui. Pengalaman ini tidak boleh di beli dari buku, di ceritakan oleh pemborong lain. Tidak kira dari tahap mana anda ingin bermula, nak niaga kecil kecilan dahulu ke, nak buka kedai ke, kami boleh bantu. Kami bantu ajar macam mana nak buat duit dengan bisnes ni. Bukan sekadar bekal kan anda barang murah lepas tu tinggalkan anda terkial2 jual barang. Itu bukan cara kami

2) Kami Ada EBOOK Panduan Bisnes Kedai RM2

Tidak ada syarikat lain buat ebook lengkap seperti kami. Yang ada modul khas untuk anda yang tak tahu apa2 tapi ingin berniaga. Saya masa mula2 berniaga dulu, tak de sesiapa pun ajar saya. Saya banyak rugi, buat silap. Saya langgar dinding , jatuh dan bangun semula. Jadi saya tak mahu anda hadapi perkara yang sama. Jangan ulangi apa yang saya dah lalui. Anda belajar dengan saya, ada 30 topik dan bila dah yakin baru mulakan bisnes ini.Setakat ni sudah ada 2000 orang telah beli ebook ini. 

Harganya cuma RM50 sahaja. Murahkan? Dah tentulah murah jika mampu elakkan anda rugi RM500 atau RM5000 atau RM50, 000 dari buat kesilapan sebab try n error. Kami guide anda terus cara yang betul. Jimatkan masa anda. Dan satu lagi ebook ni lengkap dengan wasapp support tau. Ada yang tak faham boleh wasapp saya 24 jam. 

3) Support Team Satu Negara

Team saya ada lebih 100 orang seluruh negara bersedia untuk bantu anda. Setiap bandar dan ceruk daerah ada wakil syarikat saya. Anda boleh berjumpa mereka face to face jika ada masalah / kemusykilan. Team kami semakin hari semakin bertambah dan ini menunjukkan yang kami satu organisasi yang besar dan mampu untuk membimbing anda.

4) Harga Barang Rendah dan Tetap

Produk kami ada lebih 2100 jenis dan harganya bermula RM1.20 satu barang. Ada barang kecil dan barang besar. Kami tak perdayakan orang dengan letak "harga serendah RM0.80" tapi hakikatnya barang tu tak boleh jual RM2. Harga pasarannya dalam RM1 jer..Buat customer marah je kat kita. Lagi teruk jika nak jual RM2 kena repack pula. Satu kerja tambahan pula kena buat..

5) Jaminan 3 Bulan

Ini satu perkara berani mati yang kami buat dalam syarikat kami. Kami beri 3 bulan jaminan atas setiap barang yang kami bekalkan. Tak laku boleh tukar dengan barang lain. Risiko barang tak laku kami yang tanggung. Ada pemborong lain berani buat? Anda tak akan jumpa. Kami jamin!! Ada sesetengah pemborong awal2 bagitahu barang yang di beli tak boleh dipulangkan.

6) Modal Yang Rendah

Pakej kami paling rendah cuma RM750 sahaja, tak perlu modal ribu2 untuk bermula. Anda boleh bermula dengan niaga depan rumah, perlahan2 upgrade sehingga mampu buka satu kedai. Ada pemborong lain terang2 bagitahu modal terbaik untuk bermula dalam RM30,000. Berapa kerat orang kita yang ada modal sebesar tu? Kalau tak de modal, tak boleh ke buat bisnes ini? Silap tu. Kami dah buktikan modal serendah RM750 pun boleh.

7) Online Katalog

Kami mempunyai satu web yang lengkap dengan borang tempahan dan katalog secara online. Katalog kami di update selalu jadi anda boleh rujuk gambar untuk tempahan di mana2 sahaja. Tak perlu susah2 datang dari jauh semata mata nak tengok barang display di opis (nak datang pun boleh). Jadi urusan tempahan barang sangat mudah, tersusun dan cepat. Anda isi borang tempahan, terima quotation, buat pembayaran dan kami pos barang anda.

8) Semua Urusan Telus dan Ada Hitam Putih

Bila anda buat tempahan, kami akan sediakan satu quotation rasmi untuk anda. Ada hitam putih. Kami senaraikan satu persatu barang yang akan kami bekalkan. Anda tahu berapa kuantiti nya. Bukan sekadar anggaran sahaja. Quotation kami sahaja dah berbelas muka. Sangat detail. Kami mahu semua urusan telus lengkap dengan syarat dan terma. Dah setuju dengan syarat dan terma baru lah teruskan pembelian. Kami tak mahu ada masalah di belakang hari.

9) Ada Masalah Modal? Kami Boleh Bantu

Bantuan yang kami beri bukanlah bantuan pinjaman kewangan dari bank atau ah long tapi ada satu cara lain. Kami akan ajar sesiapa yang berminat untuk BUKA KEDAI RM2 TANPA MODAL KITA SESEN PUN. Teknik kumpul modal ini saya pernah guna pakai masa buka 2 cawangan kedai dahulu dan terbukti berjaya. Namun teknik ini bukan PERCUMA dan bukan sesuai untuk semua orang. Saya akan pilih siapa yang layak sahaja untuk saya ajarkan.

10)  Konsep Kedai RM2 Terbaru

Tahun 2015 kami telah perkenalkan satu konsep kedai RM2 baru yang mana dalam kedai ini akan ada satu ruang untuk kiosk makanan segera. Kiosk ini sangat mudah di kendalikan dan memberi pulangan yang lumayan. Modal kiosk ini tak sampai pun RM10,000 tapi boleh memberi pulangan 5 angka sebulan. Konsep kiosk dalam kedai serbaneka telah di perkenalkan oleh 7 Eleven, Kedai Mesra Petronas dan beberapa kedai serbaneka lain .Memang terbukti berjaya menarik lebih ramai pelanggan ke kedai kita dan berbelanja lebih lagi. Menarik kan?

 

SUDAH BERSEDIA UNTUK BERURUS NIAGA DENGAN KAMI?

 

Saya pasti anda sudah yakin dengan kemampuan kami sebagai pemborong anda dan bersedia untuk teruskan urus niaga ini. Apa yang saya nyatakan adalah BENAR belaka dan anda boleh bandingkan kami dengan pemborong lain. Lalu buatlah keputusan.

 

>>JIKA ANDA YAKIN DAN INGIN TERUSKAN URUSNIAGA, KLIK SINI <<

Jika Anda Belum Bersedia, Klik Sini

10 SEBAB KENAPA BISNES KEDAI RM2 MURAH JIMAT JADI PILIHAN

1) Bisnes Kalis Inflasi.

Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu sekarang ni, ramai orang suka berbelanja di tempat murah. Jadi kedai RM2 menjadi pilihan. Bila ekonomi stabil, orang ramai akan berbelanja lebih di kedai RM2.

2) Modal Permulaan Yang Rendah.

Satu kedai seperti di gambar sebelah modalnya hanya RM55,000 siap semua. Bandingkan dengan perniagaan lain, modal sahaja dah dekat 6 angka.

3) Mudah Di Uruskan.

Jika berniaga kedai runcit, anda perlu ke pasar awal pagi setiap hari untuk membeli stok barang basah, Tetapi di kedai RM2, tugas harian anda hanyalah tambah stok, buang habuk dan layan customer. Orang perempuan pun boleh uruskan bisnes ini. Mudah kan?

4) Kurang Saingan.

Setakat ni bisnes kedai RM2 kurang persaingan kerana bisnes ini hanya di monopoli oleh peniaga cina. Berbanding dengan bisnes lain, kita terpaksa bersaing dengan orang Acheh, Pakistan, Myanmar.

5) Untung Yang Tinggi

Margin keuntungan adalah dalam 30%. Jika jual satu barang RM2, untung anda 60 sen satu barang. Sangat tinggi berbanding kedai runcit. Margin keuntungan kedai runcit tak sampai 5% pun.

6) ROI Yang Cepat

Return Of Invesment (ROI) ataupun berapa cepat anda pulang modal bila buka sesuatu bisnes sangat penting. Ada bisnes mengambil masa bertahun untuk pulang modal. Jadi anda kena sediakan modal pusingan yang besar. Tetapi bisnes kedai RM2, ROI anda cepat. Ada pelanggan kami dalam 3 bulan dah pulang modal. Boleh fokus buka cawangan yang ke 2.

7) Bisnes Di Kenali Ramai.

Bila signboard kedai anda tulis besar2 "KEDAI RM2" tak ada sesiapa yang tidak tertarik untuk masuk dan membeli. Baik budak kecil, orang tua, bangsa asing semua tahu kedai ini. Anda dah tak perlu risau ada customer atau tidak bila buka kedai. Pelanggan akan datang dan berbelanja.

8) Stok Tidak Mudah Rosak

Stok barang kedai RM2 bukanlan stok mudah rosak dan ada tarikh luput (kecuali makanan). Jadi anda tak perlu risau tentang stok reject. Stok kedai RM2 adalah barang yang cepat pusing, cepat jual. Letak je habis.

9) Jualan Bermusim , Untung Berganda

Dalam kedai RM2, anda boleh meraih untung berganda bila tiba musim tertentu. Tak semua bisnes ada jualan bermusim ni. Contohnya jualan masa musim perayaan, jualan cuti sekolah, jualan musim orang kahwin, jualan sempena naik sekolah, jualan sempena hari guru. Bila tiba musim2 begini, akan ada permintaan lebih untuk barang tertentu dan dah tentu untung berganda menanti anda.

10) Risiko Rendah

Bila modal dah rendah, kurang persaingan, senang di uruskan, stok tak mudah rosak dan banyak lagi yang telah kami terangkan di atas, sudah tentu lah bisnes ini risikonya sangat rendah. Jika gagal sekali pun, stok barang RM2 mudah nak di lelong. Ramai orang berminat terutamanya peniaga kedai runcit, peniaga pasar malam, kedai alat tulis, kedai mainan. Kami pun boleh beli semula stok tu. Jadi anda tak perlu risau.

 

SAYA BERMINAT! LANGKAH SETERUSNYA?

ANDA PELAWAT KE..

161453

CAWANGAN 1 : KLANG

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : 286, Jalan Batu Unjur 7, Taman Bayu Perdana, 42000 Perlabuhan Klang, Selangor.

Lokasi : https://goo.gl/maps/a56Ew5mXBem

CAWANGAN 2 : PUNCAK JALIL

(klik  untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : 27, Jalan PUJ 3/1, Taman Puncak Jalil, 43300 Seri Kembangan, Selangor 

Location : https://goo.gl/maps/9HK2rcsASZJ2

CAWANGAN 3 : JASIN

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : JC 546, Jalan Bestari 5, Bandar Jasin Bestari Seksyen 2, 77200 Bemban, Melaka.

Lokasi : https://goo.gl/maps/GSkzbNxuekq (sebaris Bank Islam dan KWSP)

CAWANGAN 4 : SETIA ALAM

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai :No 5-G, Jln Setia Utama U13/AT. Seksyen U13, Setia Alam, Shah Alam, Selangor.

Lokasi : https://goo.gl/maps/qUDdFZPRBuw (hadapan pusat memancing udang taipan 2 dan sebelah The Loft Event Space)

CAWANGAN 5 : PASIR PUTEH, KELANTAN

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : KM 30, Kg Banir Belikong, Selising Pasir Puteh, Kelantan.

Lokasi : https://goo.gl/maps/XydohpPfaHv

CAWANGAN 6 : SALAK TINGGI

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : No 31, Jln Kenanga 1/4, Tmn Kenanga, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang..

Lokasi : https://goo.gl/maps/t4gJ5VGaU3k

 

CAWANGAN 7 : ALAI, MELAKA

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : 2012-10, Jalan Permatang Pasir, Permatang Pasir, Alai, Melaka.

Location : https://goo.gl/maps/5g35upSPHnt

CAWANGAN 8 : BDR TUN RAZAK (KERATONG)

(klik untuk lihat lebih gambar)

Alamat Kedai : No 5, Jalan Sundang, Kedai TDK, Bdr Tun Razak, Rompin, Pahang.

Lokasi : https://goo.gl/maps/yjmm2513SBK2